winterse SleepSuit slaapzak 'Mint leaf' (2-12m) - TOG 2.5

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

KZ26552

SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch (13)

Uniek in zijn soort: de SleepSuit slaapzak van ergoPouch! Volledig natuurlijke slaapzakken die je d.m.v. een slimme rits met of zonder 'beentjes' kunt gebruiken. Zo verander je het slaapPak in een vingerknip naar slaapZak.

88,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Heel handig om je babyt'tje warm mee te nemen in een draagdoek, autostoeltje of kinderwagen. Kleintjes die al wat ouder zijn kunnen door de anti-slip voetzolen gemakkelijk rondstappen. Bovendien is de SleepSuit makkelijk bij het verschonen van de luier dankzij de ritsdie langs beide kanten open gaat.

De winter SleepSuit slaapzak heeft TOG-waarde 2,5, lekker warm tijdens de winter bij kamertemperaturen tussen 17° en 23° C. De SleepSuit heeft een ademende katoenen vulling en fleece katoenen mouwen met een omslag om wantjes te maken. Geschikt voor baby's van 2-12 maanden (80 cm). Vergelijkbare SleepSuits met andere prints en TOG-waarden zijn ook opgenomen in ons ergoPouch-assortiment.

Wat wanneer dragen?Raadpleeg dan de ergoPouch TOG-ratings.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Er wordt wel eens gezegd dat de slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.

product referentie :EP-SUITS MIN25 2-12m

Collectie SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch
Inspiratie en stories