Wishbone RE Cruise loopfiets + GRATIS fietsbel

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB053BEL

Actie: gratis Wishbone fietsbel twv €25 voor je Wishbone Bike bij aankoop van deze loopfiets !

Wow, hoe cool is deze nieuwe loopfiets van Wishbone Design ? Deze stijlvolle Wishbone Bike Cruise is de ideale loopfiets voor een kleine Easy Rider in spe. Deze gestyleerde kinderloopfiets is geïnspireerd op de motorfiets uit de jaren 50. De Wishbone Bike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met kinderen in hun ontwikkeling mee.

199,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeLoopfietsen
KleurZwart
Leeftijdvanaf 2 jaar
FietsenLoopfiets 2 wielen

Deze fiets rijdt soepel met de 2 grote rubberen wielen met een doorsnee van 35 cm. De opvallende zwarte wielen hebben witte buitenkanten. De zitting is verstelbaar van 31 tot 40 cm.

De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 à 5 jaar. De Whisbone Bike is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en ecologisch verantwoord geproduceerd uit gecertificeerd plantage hout, gerecycled kunststof.

Fysiotherapeuten reageren enthousiast op de Wishbone Bike. Het slimme design en het gebruiksgemak dragen bij aan een goede motoriek van kinderen. Bijkomend voordeel van de Wishbonebike is dat kinderen met een beperking of minder ontwikkeld evenwichtsgevoel op deze manier ook kunnen genieten van een loopfiets met een hippe uitstraling.

De Whishbone Bike Cruise is licht in gewicht om te dragen.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.
Accessoires