Witte dop met drinktuit voor Design Letters beker

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE192

Gemakkelijk voor ouders en kleine kinderen: deze roze drinktuit zorgt dat drinken uit een Design Letter melamine beker altijd zonder morsen gebeurd.

Samen met het handvat maak je de persoonlijke beker van je kleintje helemaal op zijn of haar maat. En heb je er extra veel plezier van. Ook leuk om cadeau te doen als set.

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20202300WHITE

CollectieKids classics
TypeBeker accessoires
KleurWit

Design Letters witte deksel met drinktuit, past op de Design Letters melamine bekers (apart verkrijgbaar) en ideaal om het drinkmoment morsvrij te houden. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleurtjes. Eventueel aan het vullen met een handvat in dezelfde kleuren. Bekijk zeker de hele Design Letters collectie, stijlvol en praktisch tegelijk.

Afmetingen: 7,5 x 7,5 x 4,6 cm

Materiaal: PP plastic met silicone ring - voedselveilig en vrij van BPA

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111