Wobbel Original honey met vilt - bos

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB038

De Wobbel is een uniek stuk speelgoed om op te wiebelen, balanceren, trucjes op te doen, als podium te gebruiken, deel van je kamp, brug voor je speelgoed auto's, schuif af vanuit de zetel, ... en zo veel meer.

Dit exemplaar is gemaakt uit stevig FSC hout en afgewerkt met eco vilt. Een knappe aanwinst voor elk interieur!

179,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OR-ZEBRANO

CollectieWobbel Original
TypeBlank gelakt met ecovilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Kleur viltBos

Wobbel Original Honing met bos eco-vilt is heerlijk open-ended speelgoed dat zijn oorsprong kent in de Waldorf-scholen (bij ons gekend als Steinerschool of Vrije School) en zet jong en oud aan te bewegen/wobbelen. De bovenste en onderste lagen van dit balansbord zijn voorzien van een laag warm gestreept FSC hout. De tussenlagen zijn gemaakt van ons vertrouwde FSC beukenhout, het geheel is afgewerkt met een kindvriendelijke watergedragen lak voor een uniek resultaat.

Deze Wobbel is ook verkrijgbaar met vilt als je je vloer wil beschermen of geluid wil dempen.

Leeftijd: we plakken er niet echt een leeftijd aan. We nodigen uit. En zien voordelen voor hele jonge kinderen en kinderen met een nog 'jonge' motoriek. Deze Wobbel®️ is uitgebreid getest zoals alle andere modellen en is veilig van 0 tot 100 jaar.
Afmetingen: ongeveer 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout met kindvriendelijke watergedragen lak,  persvilt van gerecycleerde petflessen.
Gewicht: ca. 4 kilo.
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
300904.5
De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Barbapappa Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.