tente de jeu 'fée Rosalie'

Wonderlijke grote speeltent - Rozenfee

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14130

Welkom in onze prinsessentent! Geen beter plekje waar boselfen, prinsessen en feeën kunnen spelen, uitrusten, dromen of lezen. Of wat denk je van...

209,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8160

CollectieFee
Welkom in onze prinsessentent! Geen beter plekje waar boselfen, prinsessen en feeën kunnen spelen, uitrusten, dromen of lezen. Of wat denk je van een gezellig picknick in deze prachtige setting.
Materiaal: Van katoen/polyester, stokken van kunststof, ramen van netvormig weefsel. Met 2 rozenguirlandes en insteekvakken. De tent kan volledig worden gedemonteerd.
Afmetingen: Ø 150 cm, H 190 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
50.610.950.33.977
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.