wondermooi Landscape kussen

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Ferm Living kIDs (133)

Uit de AW15 kids collectie van Ferm Living.
Een wereld boordevol grappige fabeldieren, een mix van patronen en wondermooie...

42,00 €

Add to my wishlist

Uit de AW15 kids collectie van Ferm Living.
Een wereld boordevol grappige fabeldieren, een mix van patronen en wondermooie kleurencombinaties. Dat is de AW15 kids collectie van Ferm Living!
Een herfstig design dat je onder andere kan bewonderen op dit Landscape kussentje! Gemaakt uit 100% organisch katoen en met een jersey grijze achterkant. Dankzij de rits is de kussenhoes afneembaar en wasbaar op 30°C. Keuze uit verschillende uitvoeringen. Eéntje is al leuk, samen zijn ze top! Afmetingen: 40x40 cm.

KleurMeerkleurig
Vormvierkant
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
404000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :7558

Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en thema's