Wondermooi rijgspel - Jungle Animals

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP408

Zes leuke veterkaarten zijn klaar om afgewerkt te worden. De met de hand geïllustreerde personages van Wee Gallery spreken tot de verbeelding en mag jij afwerken met je eigen unieke stijl.

De fijne motoriek en motorische vaardigheden, kleurherkenning, behendigheid en een scherp gevoel voor mode worden allemaal gestimuleerd in dit fijn rijgspel! Gedrukt op dik, stevig karton, zijn ze perfect voor kleine handjes.

21,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG132

TypeRijgspelletjes

Fijn rijgspel Jungle Animals van Wee Gallery is een fijn geschenk voor elk kind. De dierenkaarten stimuleren het creatief spel, de fijne motoriek en stimuleert de zintuigen. In dit mooie doosje zitten 6 stevige rijgkaarten met jungledieren - een leeuw, beer, slang, jungleblad, tijger en olifant - die je 'af' kan maken met 6 kleurrijke veters.

Leeftijd: vanaf 3 jaar - niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege verstikkingsgevaar
Materiaal: katoenen veters en stevig karton met FSC label, dit staat voor papier afkomstig uit duurzaam bosbeheer

_

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en tekeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.