muuropberger - Bunny

Wondermooi roze muuropberger - Bunny

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP019

Handig, schattig en wondermooi! Deze katoenen muuropberger met konijnenoren van Fabelab zorgt dat je je kleinste spulletjes en briefjes altijd terug vindt en alles een eigen plaatsje krijgt.

Je kleintje zal genieten om alles een eigen plekje te geven en zo hoef jij er voor een keer eens niet achter te zoeken.

34,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2702003303

SamenstellingenKatoen
KleurRoze
CollectieAnimal Friends
TypeOpbergers
DiertjesKonijn

Eersteklas muuropberger van Fabelab. Ideaal om kleine schatten, mini spulletjes en kaartjes in op te bergen en weg te stoppen. Met 4 zakjes in verschillende formaten en 3 touwtjes op spulletjes achter op te hangen. Dit item gemaakt duurzaam organisch katoen in de mooiste kleuren is een super leuke aanwinst voor elke kinderkamer of bureau-ruimte. Handig & schattig in 1!

En multifunctioneel, want deze opberger houdt je bureau proper of je verschoontafel: kleine lotions, haarspeldjes en dergelijke passen er ook perfect in. Je kan er altijd makkelijk aan en alles heeft zijn eigen plek.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
  • Door Liesbeth D.
  •  de 10/06/2019
Mooi als decoratie, niet veel opbergplaats.
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!