Wondermooi Wasbaar Tapijt Atlas Natural - Vintage Blue

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA025

Wasbare Lorena Canals tapijten (30)

Wat een plaatje! Dit wondermooi Atlas vloerkleed is veilig, praktisch, gezellig, natuurlijk en licht, dus je kan het makkelijk verplaatsen als je wil.

Met kleintjes in huis hoef je dus niet in te boeten op comfort noch stijl dankzij de machinewasbare tapijten en accessoires van Lorena Canals. Een prima aanwinst voor je interieur!

100,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C-ATLAS-NVB

TypeTapijten
KleurBlauw

Wondermooi wasbaar tapijt Atlas Natural Vintage Blue van Lorena Canals is een klassieker die elk interieur in een wip gezelliger maakt. De basis van natuurlijk katoen met zwarte lijnen, het basis Berber-model, maakt het ideaal als vloerkleed voor in de woonkamer, tienerkleed of voor elke andere kamer in huis. Het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen en zacht katoen maakt het zeer veilig, licht, zacht en flexibel.

Dit tapijt is handgemaakt door bekwame ambachtslieden, hierdoor is elk stuk uniek en kunnen er kleine verschillen optreden. Dit wasbaar tapijt zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer, is afgewerkt tot in de kleinste puntjes en ook geschikt voor vloerverwarming.

Afmetingen: 120 x 160 cm

Gewicht: 2,8 kg

Materiaal: natuurlijk katoen, vrij van schadelijke stoffen

Was- en gebruiksinstructies: dit vloerkleed mag je eenvoudig wassen in de machine op max 30°C, hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 6 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Maak je geen zorgen als er pluisjes verschijnen, dit zijn restvezels die worden geproduceerd door het snijden van katoen. De eerste dagen is het raadzaam om het vloerkleed met een harde borstel in de richting van het pluche te vegen, daarna kan je de stofzuiger gebruiken.
  • Mocht je lange of losse draden aantreffen, knip deze dan af met een schaar. Trek nooit aan een draad.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Vermijd drogen in de zon.
  • Niet stomen, geen droogkuis

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LORENA CANALS is de uitvinder van en pionier in het concept van wasbare tapijten , ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Hun collectie vloerkleden wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen en ze kunnen in de machine worden gewassen, zodat ze voldoen aan de behoeften van een moderne levensstijl. Ideaal om je babykamer in te richten, tot tienerkamer of je eigen slaapkamer of woonkamer. Alles begon toen de oprichter zich afvroeg: waarom kunnen we de tapijten van onze kinderen niet thuis wassen? Omdat er geen geschikte oplossing op de markt was, ging ze op pad om haar eigen oplossing te maken. Tegenwoordig is LORENA CANALS al meer dan 20 jaar het referentiepunt geworden voor de inrichting van kinderkamers en de rest van je huis, zowel voor kinderen als volwassenen. Met twee eigen fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York en magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de ontwerper zij aan zij met meer dan 170 ambachtslieden die voor elk detail zorgen in het meest handgemaakte uitwerkingsproces. Het hip deco-merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie , van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De moderne wasbare tapijten en hippe accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories