Wondermooie acryl kan Lavender met vintage look

Staat: Nieuw product

Rice

RI068

Alles voor een paas feestje (79)

De zomer in een kan!

Deze prachtige Lavender kan van Rice is makkelijk keer op keer te vullen met zelfgemaakte (of gekochte) drankjes, een perfect match met elke zomerse avonden en stijlvolle tafels.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HSJUG-SWLA

SamenstellingenAcryl
TypeKannen
KleurPaars

Grote, mooie drankkan met vintage look van het Deense Rice. Creëer een unieke en stijlvolle tafelsetting met deze retro kan en bijpassende bekers of mix ze met je favoriete glazen. Met handig deksel voor als je buiten wil genieten van je drankje of een gezellige aperitief.

Afmetingen: 21 x 27 x 14 cm

Materiaal: melamine, voedselveilig, vrij van BPA

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser en vriezer - niet geschikt voor warme dranken (max 70°C) of de microgolfoven.

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.270.150.55
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories