Wondermooie hoofdtooi met veren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR125

Alles voor een paas feestje (86)

Een oh-zo-coole kroon, gewoon perfect voor elk zomers verjaardagsfeestje. Deze unieke kroon, van Meri Meri, heeft 6 prachtige color-dipped veren in heerlijke fluo en pastelkleuren, vastgemaakt aan een lederen hoofdband en doorstikt met fluo geel zig-zag garen.

Leuk detail om je verjaardagsfeestje in een handomdraai 'Pinterest-perfect' te maken.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 171874

PersonageIndiaan
TypeKroontjes*
KleurMeerkleurig

Prachtige verenkroon met fluo en pastel accenten, feestelijke veren en een lederen hoofdband. Je kan deze Meri Meri kroon verstellen en vastmaken met de velcro sluiting. Je ziet het meteen dit is een uniek stuk, afgewerkt tot in de puntjes!

Afmetingen doos: 21 x 13,5 x 2 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.210.140.05
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories