agneau fais de beaux rêves boîte à musique

Wondermooie lammetjes muziekdoos

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ18561

Deze schattige lammetjes muziekdoos werd gemaakt uit 95% katoen en 5% polyester volgens de Oeko-Tex 100 standaard. Erg zacht en veilig voor...

39,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Deze schattige lammetjes muziekdoos werd gemaakt uit 95% katoen en 5% polyester volgens de Oeko-Tex 100 standaard. Erg zacht en veilig voor baby's huidje. Met z'n mooie vacht en prachtig roze sjaaltje staat hij prachtig in elk kinderbedje en sust hij je kleintje in slaap. Met geel "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen.Wasbaar in de machine op 30° zonder muziekdoosje.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25000.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.