tente à suspendre Marrakesh

wondermooie 'Marrakesh' speeltent

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19101

Welkom in deze rozerode oase van rust! Geen beter plekje waar kleine meisjes kunnen spelen, uitrusten, dromen of lezen. Of wat denk je van een...

189,00 €

122,85 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Welkom in deze rozerode oase van rust! Geen beter plekje waar kleine meisjes kunnen spelen, uitrusten, dromen of lezen. Of wat denk je van een gezellige picknick in deze prachtige setting? Materiaal: Van katoen/polyester, ring van kunststof, ramen van netvormig weefsel. Kan aan plafond opgehangen worden door bijgeleverde bevestiging. Inclusief opgevuld vloerzeil.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
842385.55.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :8116