Wondermooie Play&Go opbergzak - Regenboog

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO017

Rainbowlove (137)

Ontdek het magie van spelen én opruimen dankzij deze regenboog speelgoedzak van het Belgische Play&Go. De magische print geeft kleur aan elke dag en voedt tegelijk de fantasie van je kleintje. Ook de veelzijdigheid van deze opbergzak spreekt tot de verbeelding want aan het einde van de dag leg je al het speelgoed erop, trek je het touwtje aan en klaar is kees.

Wondermooi geschenk voor een magische verjaardag!

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300247

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

De Play&Go opbergzak REGENBOOG is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant is voorzien van een mooie regenboogprint, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
  • Door Sofie N.
  •  de 15/10/2019
Voldoet aanverwachting.
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories