Wondermooie poppenmand - Mauve

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP126

Zoek je nog een leuk geschenk voor jouw lieve poppenmama?

Deze geweven poppenmand is prachtig speelgoed voor hippe kindjes. Je kan er je lievelingspop of zachtste knuffel makkelijk in leggen, onderdekken en met je meennemen. Zo cute!

28,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2805300003

CollectieRainbow Valley
TypePoppenaccessoires
KleurRoze

Deze geweven poppenmand van Fabelab is geweven uit touw dat gemaakt is van organisch katoen, ze heeft 2 handige handvaten zodat je de mand makkelijk mee kan nemen of kan verplaatsen en is afgewerkt met een tassel en schattige pompom. Een zalig nestje voor jouw lievelingspop.

Materiaal: 100% organisch, katoenen touw met GOTS-label

Afmetingen: 20 x 35 x 10 cm hoog

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
408180.39
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!