Wondermooie poster - verschillende kleuren

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

De poster van a Little Lovely Company is een pareltje in de kinder- of speelkamer! Staat prachtig in een lijst of met gekleurde tape aan de muur....

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : POSW011

KleurMeerkleurig
TypeMuurdecoratie
De poster van a Little Lovely Company is een pareltje in de kinder- of speelkamer! Staat prachtig in een lijst of met gekleurde tape aan de muur. De poster meet 50x70 cm en is gedrukt op mooi kwaliteitspapier. Komt in verschillende uitvoeringen, van stoer tot super schattig!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
507000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!