puzzle 'Un beau jour de neige' 9pces

wondermooie puzzel 'A nice snowy day'

Staat: Nieuw product

Eeboo

KZ23553

Leg alle puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een wondermooi winterlandschap tevoorschijn komt! Meneer de vos en zijn vrienden schaatsen...

8,25 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Leg alle puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe een wondermooi winterlandschap tevoorschijn komt! Meneer de vos en zijn vrienden schaatsen op het ijs en dollen in de sneeuw. Na het puzzelen, doen de illustraties van Kevin Hawkes de fantasie van kiddo's gegarandeerd op hol slaan! De puzzel bestaat uit negen stukken en is gemaakt uit 90% gerecycleerd materiaal. Voor puzzelwonders vanaf 3 jaar. Afmetingen: 24x24 cm.

Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242400.35
Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo ! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!