set de 3 étoiles de neige à suspendre en papier

wondermooie set van 3 sneeuwsterren

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ22953

Wondermooie sneeuwsterren gemaakt van stevig en geïmpregneerd wit papier om op te hangen. Hier word je gewoon instant vrolijk van! De drie...

19,95 €

Add to my wishlist

Wondermooie sneeuwsterren gemaakt van stevig en geïmpregneerd wit papier om op te hangen. Hier word je gewoon instant vrolijk van! De drie sterren vouwen gemakkelijk op en zijn herbruikbaar.De set wordt gemaakt in een klein fabriekje in Europa en is verpakt in wit vloeipapier voorzien van een mooie sticker. Extra feestelijk tijdens koude winterdagen!
Elke ster heeft een eigen design en diameter nl. 40,50 & 60 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :10.13