wondermooie two tone melamine beker

Staat: Nieuw product

Rice

Deze kleurrijke two tone beker met prachtige bloemen is handig om mee te nemen voor een picknick in het park of op het strand. Veilig in...

5,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze kleurrijke two tone beker met prachtige bloemen is handig om mee te nemen voor een picknick in het park of op het strand. Veilig in kinderhandjes dus je kan zonder zorgen de zomer tegemoet. Materiaal: melamine. De beker heeft een diameter van 9 cm en is 9 cm hoog.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9900.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :MELCU-AQFL