wondermooie uiltjes uitsteekvorm

Staat: Nieuw product

Birkmann

Zin in een koekjesfestijn? Dan zijn de uiltjes uitsteekvormpjes de perfecte partner in crime! Je maakt er niet enkel koekjes mee,...

5,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Zin in een koekjesfestijn? Dan zijn de uiltjes uitsteekvormpjes de perfecte partner in crime! Je maakt er niet enkel koekjes mee, maar ze zijn ook leuk voor marsepeinen vormpjes! En die passen dan weer als versiering op een taart. Je kan kiezen tussen 5 rijkelijk gedetailleerde uiltjes. Eentje is al leuk, maar een koekjesdoos vol verschillende uiltjes is top! Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke koekjes extra pimpen met wat glazuur. Materiaal: roestvrij staal.

Afmetingen:
Uil Frido: 9 cm.
Uil Alva: 9 cm.
Uilenpaar: 9 cm.
Uil Petie: 5 cm.
Uil Hugo: 7 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0900.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!

product referentie :196728