protection de parc Juliette

Wondermooie, unieke parkboord - Juliette

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ13144

Deze prachtige kleurrijke parkboord staat zo mooi in het park van je kleine bengel. Juliette beschermt je kleintje bij het omtuimelen en is ook...

64,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86286

TypeBed- en parkomranders
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte
Deze prachtige kleurrijke parkboord staat zo mooi in het park van je kleine bengel. Juliette beschermt je kleintje bij het omtuimelen en is ook nog eens een erg leuk speelkameraadje. Ze rammelt, knispert en heeft een spiegeltje. Combineert erg mooi met het speeltapijt Liz. Geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2352500.35
  • Door Melissa D.
  •  de 26/08/2019
Kleurrijk en stimulerend .
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.