Verkleedset Rainbow girl

Wondermooie verkleedset - Rainbow girl

Staat: Nieuw product

Meri Meri

Als je kleintje houdt van feeën, dan zal ze zonder twijfel in de wolken zijn met deze verkleedset van Meri Meri.

Het elegant feeënkleed is gemaakt van prachtige gele tulle en afgewerkt met een prachtige bloemencorset rond de middel. De afneembare vleugels en 'sparkly' bloemen toverstaf maken het plaatje af.

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 193263

PersonageFee/Elf
CollectieRainbows
TypeVerkleedsets
KleurMeerkleurig

Tover je knappe meid om tot een prachtig bloemenfee met deze complete verkleedset Flower Fairy van Meri Meri. In deze set zit: een kleurrijk feeënjurk in regenboogkleuren, afneembare feeënvleugels en aanpasbare armbanden, inclusief magische toverstaf met zonnetje.

Maat: 3-4 en 5-6 jaar

Materiaal: fijne tullestof en katoen, neon en gouden details, glitter stoffen toverstaf

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke verkleedsets, zachte knuffelvriendjes en unieke feestartikelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...