Workshop - Oogverblindende vogels

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30613

Djeco DESIGN BY Collectie (162)

Pauwen zijn magnifieke vogels, die steeds weer de prachtigste kleuren tevoorschijn toveren. Decoreer je eigen pauw met deze glinsterende knutselset.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08663

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met glitters
Leeftijdvanaf 6 jaar

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat vier prenten om in gekleurd zand te maken. Met vooraf gedrukte genummerde delen en grote zones om met zand te bekleden. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar 4 schitterende kunstwerken. En alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Kortom, urenlang speelplezier voor de allerkleinsten! Inhoud: vier platen, spatel en 9 kleuren zand in potjes. en 2 tubes glitter.

Geschikt voor elegante kunstenaars vanaf 6 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.523.14.10.366
  • Door Sigrid L.
  •  de 27/12/2021
Leuk product
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories