plastique magique 'Bijoux'

workshop Plastique Magique 'sieraden'

Staat: Nieuw product

DJECO

Djeco Petits Cadeaux (71)

Niets is leuker dan een modeshow doen met je zelfgemaakte sieraden. Maar eerst aan de slag! Geef kleur aan de vooraf uitgeknipte vormen en leg ze...

10,90 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Niets is leuker dan een modeshow doen met je zelfgemaakte sieraden. Maar eerst aan de slag! Geef kleur aan de vooraf uitgeknipte vormen en leg ze in de oven. Na een paar minuten is het schrinkelpapier 7 keer zo klein geworden. Magisch! Daarna hoef je de figuren enkel aan de ketting te bevestigen en je hebt een uniek juweeltje!
Voor mini-fashionista's vanaf 7 jaar. De set komt met 1 voorbeeldvel, 23 figuren en een ketting. Keuze tussen 2 ontzettend leuke uitvoeringen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.523.240.408
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ09494

Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en thema's