XL puzzel - Puzzelparty Draak Fonkelvuur - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB698

Draakje Fonkelvuur heeft al zijn vrienden uitgenodigd op zijn wolkenfort. Ze spelen, ze roosteren lekkere dingen boven het vuur en vliegen in het rond.

Lukt het jou om deze vloerpuzzel in elkaar te puzzelen. Dit is een mooie starterspuzzel om legpuzzels mee te leren maken, dankzij de grote stukken en de unieke pasvormen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305466

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

XL puzzel Puzzelparty Draak Fonkelvuur van Haba met 20 bijzonder gevormde en lekkere grote puzzelstukken - met glittereffecten - perfect vast te pakken door kleine handjes. Ideale eerste puzzelpret voor kleine draken-fans!

Aantal stukjes: 2O
Afmetingen puzzel: 45 x 37 cm - doos: 29 x 24 x 5 cm
Leeftijd vanaf: 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!