livre d'éveil tout doux

zacht baby boekje met plaatjes*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ03540

Weet jij waar de babies vandaan komen? Uit de buik van hun mama natuurlijk! Het wordt je kleintje snel duidelijk als hij onder de buik kijkt. Je...

49,99 €

32,49 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Weet jij waar de babies vandaan komen? Uit de buik van hun mama natuurlijk! Het wordt je kleintje snel duidelijk als hij onder de buik kijkt. Je vind er een klein muisje, een klein katje en vele andere kleintjes. Op de laatste pagina kan je de babies in hun juiste omgeving brengen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272400.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86066