Zacht hangspeeltje Luchtballon - Luca

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM041

Vervolledig je collectie boxspeeltjes met dit prachtige hangspeeltje van Cam Cam Copenhagen.

Luca de Luchtballon heeft van binnen een belletje en onderaan een strikje. Het is perfect speelgoed voor je kleintje om vast te pakken, tegen te slaan of mee te knuffelen. Dankzij het handige lusje met velcro kies je zelf waar je het ophangt en dankzij het stijlvolle ontwerp past het in elk interieur.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1014.P32

CollectieLuca
TypeHangspeeltjes
KleurBlauw

Hangspeeltje Luca voor je kleintje in de vorm van een ballon met een belletje in. Prima speeltje van Cam Cam om je baby te entertainen en hun fijne motoriek en oog-handcoördinatie wat bij te schaven terwijl ze spelen en ontdekken.

Afmetingen: ballon 12 cm

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.060.10.04
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.