grijs tapijt zoo

zacht katoenen speeltapijt Zoo

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ40611

MINI Bloomingville (197)

Welkom in de zoo! Dit leuke speeltapijt biedt plaats aan hele kuddes dieren, en bergen fantasie. Mix grote en kleine dieren uit je speelgoedkist, of vul je verzameling aan met de houten dierenset van Bloomingville mini.

85,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Time to play ! Welkom in mijn koninkrijk ! Mijn kamer is niet alleen de plek waar ik slaap - maar ook waar ik leef - en ik hou ervan dat de kamer er goed uit ziet en me de ruimte geeft om allerlei leuke dingen dingen die ik zomaar bedenk, uit te proberen !

Geweldig leuk tapijt, niet alleen functioneel om kleine voetjes warm te houden maar ook gigaleuk om op te spelen. Een paar diertjes en wat fantasie en het spel kan beginnen!
Materiaal : katoen. Kleur: gebroken wit met grijze print.

Afmetingen: 155 x 100 cm.

Materiaal: 100% katoen.


Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.40.20.541.52
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :32708349

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories