Zacht roze opbergmand - Bunny Pattern

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP027

In no time en op een schattige manier wat meer orde in huis? Het kan dankzij deze handige opbergmand Bunny van Fabelab, met lief gestrikt patroon en zacht roze kleur.

Kan je een plaatsje bedenken? Hij komt vast van pas!

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2701903203-M

CollectieAnimal Friends
TypeOpbergers
KleurRoze
DiertjesKonijn

De dromerige vriendjes van Fabelab hebben hun eigen opbergmand. Handig om dingen in te bewaren op een plank, bureau of zelfs op de vloer, deze opbergmogelijkheid komt altijd goed van pas in elk hoekje van je huis. Ook leuk om te combineren met de lage opbergmandjes met oortjes!

Materiaal: katoen

Afmetingen: diameter: 23 cm  - hoogte: 27 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Verkrijgbaar in verschillende designs en kleurtjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!