Zacht roze Play&Go opbergzak - Strepen Roos

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO021

Alles wat zorgt voor rust en vrede in huis is welkom met kinderen in huis. De gestreepte Play&Go opbergzak is dan ook echt een geschenk uit de hemel. Je spreid hem open en kan gezellig spelen. Samen verzamel je al het speelgoed en tover je hem om tot een handige opbergzak.

Jouw garantie voor eindeloos plezier en hij staat nog mooi in je interieur ook. Win, win!

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300278

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurRoze

De Play&Go opbergzak strepen roos is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De buitenkant heeft een gestreepte print in zacht roze, de binnenkant kreeg een effen ecru kleur. Perfect te matchen met de andere gestreepte zakken van dit fijne Belgische merk.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!