livre en tissu 'Jef à la ferme'

zacht speelboekje 'jef op de boerderij'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ17363

Lilliputiens: Jef de hond (13)

Wandel met Jef en ontdek bladzijde na bladzijde zijn avonturen op de boerderij: met zijn mandje gaat hij eieren halen in het kippenhok,...

49,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86375

Wandel met Jef en ontdek bladzijde na bladzijde zijn avonturen op de boerderij: met zijn mandje gaat hij eieren halen in het kippenhok, worteltjes in de moestuin en seizoensfruit in de boomgaard. Na een vestje in schapenwol te hebben gebreid, haast je je met Jef naar de markt om je waren te verkopen! Geschikt voor kleine spruiten vanaf 9 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Jef de hond
Inspiratie en stories