Zacht stapelfiguur - Olifant Eric

Staat: Nieuw product

Haba

HAB624

Stimuleer de zintuigen van je baby’s en kleine kinderen met olifant Eric. Het zachte vriendje ziet er niet alleen grappig uit, het heeft ook veel boeiende elementen om te ontdekken.

De kleurrijke grijpring traint op speelse wijze de fijne motoriek. Grotere baby’s kunnen in de spiegelfolie zichzelf bekijken.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305086

CollectieVoor baby's
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden

Zacht stapelfiguur Olifant Eric van Haba is een heerlijk zacht speelkameraadje voor elke dag met veel voel- en speeleffecten: spiegelfolie en grijpring. Een leuk cadeautje voor de eerste verjaardag.

Inhoud: 5 onderdelen

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen: 19,5 x 14 x 14 cm
Materiaal: polyester
Wasadvies: mag gewassen worden op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast en niet strijken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!