le château de Walter et la princesse

zacht stapelkasteel van Walter en de prinses*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ24293

Bouw het kasteel door de drie delen op elkaar te stapelen en verzin zelf tal van verhalen samen met je favoriete personages! Vind jij de...

64,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Bouw het kasteel door de drie delen op elkaar te stapelen en verzin zelf tal van verhalen samen met je favoriete personages! Vind jij de schatkist die Walter de draak achter slot en grendel bewaart? Kijk! De prinses zit boven op de toren opgesloten! Oef... Daar komt de sprookjesprins om haar te bevrijden en mee te nemen op zijn paard. Als het verhaal afgelopen is, kun je de stukken van het kasteel in elkaar schuiven om ze op te bergen. Inkl. drie figuurtjes en een schatkist. Geschikt voor alle leeftijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
204200.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86620