fabuleux tapis 'monde du jeu'

zacht vierkant tapijt 'speelwereld'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14023

Vroem Vroem. Tover de kinderkamer om in een gezellig dorpje met dit superzachte speeltapijt. Het houdt de voetjes van je kids lekker warm, maar...

179,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Vroem Vroem. Tover de kinderkamer om in een gezellig dorpje met dit superzachte speeltapijt. Het houdt de voetjes van je kids lekker warm, maar kan ook voor uren speelplezier met spannende verhalen van wat er in het dorpje gebeurt.
Materiaal: polyacryl met textielrug.
Onderhoud: droog uitborstelen of met koud water reinigen.
Afmetingen: 140 x 140 cm.

Opgelet: Dit tapijt kan enkel binnen de Europese Unie verstuurd worden omwille van zijn formaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18181445.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :8093