doudou Lili Zeste d'amour et ses activités

zachte activiteiten pop 'lilli zeste d'amour'

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ25444

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

44,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor de allerkleinsten, biedt de 'babicorolle'-collectie super zachte, lichte knuffels die hun kleine handjes gemakkelijk kunnen vasthouden en knuffelen.

Deze lilli pop prikkelt de zintuigen van je kleintje door het gebruik van verschillende texturen en materialen, haar elastische benen en het zacht rinkelend belletje binnen. Geschikt voor poppenmoeders vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :CJC26