Zachte, fluffy rammelaar - Bird

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM142

Schattige babyspeeltje in de vorm van een plushy vogeltje. Deze rammelaar is zacht, heeft een leuke vorm en textuur. Het belletje binnenin stimuleert de zintuigen en entertaint je kleintje elke keer weer.

De zachte rammelaar heeft een handige vorm die mini handjes perfect kunnen vastnemen. Helemaal op maat dus van jouw kleine speelvogel ;-)

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1029.D04

CollectieFawn
TypeBabyspeelgoed
KleurWit

Zachte rammelaar Bird van Cam Cam Copenhagen, een heerlijk babyspeeltje om mee te knuffelen en te rammelen. De Cam Cam rammelaars dragen het GOTS label - zo ben je zeker dat het materiaal veilig is voor je baby - ook het organisch katoen en het CE-label dragen daar aan bij.

Afmetingen: ongeveer 13 cm hoog

Leeftijd: vanaf de geboorte

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen met een vulling uit 20% gerecycleerd polyester en 80% organisch katoen. CE-label - GOTS

Wasadvies: enkel handwas

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.