Zachte hoes voedingskussen - La Línea anthracite

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

MMC003

La Línea by mundo melocotón (17)

Een voedingskussen is onmisbaar in de eerste maanden met een pasgeboren baby en dankzij deze heerlijk zachte hoes vol streepjes kan je naar hartenlust genieten van elkaar en voeden in stijl.

Een leuk item uit de allernieuwste, hippe La Línea-collectie van Mundo Melocotón.

35,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3041

CollectieLa línea
TypeHoezen voedingskussen
KleurGrijs

Deze zachte interlock hoes voor je voedingskussen is een hippe toevoeging aan de babyuitzet, past perfect bij je eigen interieur en is echt lekker, aangenaam zacht. En streepjes zijn uiteraard altijd een goed idee. De La Línea-collectie van Mundo Melocotón zit er vol van. De mooie gestreepte basics zijn unisex en komen in 2 stijlvolle sobere kleuren, die je zelf kan combineren en aanvullen met items die je hart sneller doen slaan.

Materiaal: 100% interlock katoen

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, strijken mag.

Mundo Melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.030.160.198
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie La Línea by mundo melocotón
Inspiratie en stories