zachte kniel walvis badmat

Zachte kniel walvis badmat

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ12376

In bad met Skip*Hop (8)

Deze vriendelijke walvis heeft een simpel maar mooi design en beschermt je tegen pijnlijke knieën tijdens het baden van je kind. Overtrokken met...

22,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze vriendelijke walvis heeft een simpel maar mooi design en beschermt je tegen pijnlijke knieën tijdens het baden van je kind. Overtrokken met een snel drogende neoprene stof. Met non-slip onderkant en dikke, zachte vulling. Heerlijke rust voor je knieën terwijl je kleintje van z'n badje geniet. Met een handig lusje om op te hangen en te laten drogen. BPA en phthalaten vrij.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
432730.35
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie In bad met Skip*Hop
Inspiratie en stories