Zachte muzikale rol - Jack de leeuw

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL102

Tummy time musthaves (95)

Brul als een leeuw! Jack de leeuw ontwikkelt de fijne motoriek en het gehoor van je kindje. Ontdek alle stukjes van dit geweldige stukje speelgoed. Ze zijn allemaal verschillend en stimuleren je kindje om op ontdekking te gaan.

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83064

TypeMuziekknuffels
KleurOranje
Leeftijdvanaf 6 maanden
DiertjesLeeuw
Karakter LilliputiensJack de leeuw
STOP/FINISTOP

Dankzij de velcros, kan Jack gemakkelijk open- en weer toegedaan worden. Elk kleurrijke stukje van Jacks lichaam maakt een ander geluid en is versierd met verschillende kleuren en motieven. 4 ratels in 1! Het perfecte speeltje om je baby te vermaken!

Materiaal: katoen & polyester

Wasinstructies: Wasbaar aan de oppervlakte

Leeftijd: +6m

Afmetingen: 38 x 10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1042100.28
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories