Zachte pop - Cassie

Staat: Nieuw product

Haba

HAB711

Welkom in Haba's poppenwereld! (63)

Hey, ik ben Cassie! Een zacht speelkameraadje voor alle poppenouders.

Cassie heeft blonde lange haren en draagt een rode salopet met streepjes, dankzij de velcro-sluiting is het makkelijk aan en uit te trekken. Deze eerste pop is ideaal voor zelf de kleinste speelvogels en is altijd goed gezind.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305408

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze zachte knuffelpop van Haba kreeg de klinkende naam Cassie. Ze is lekker zacht en ideaal om mee te spelen en te knuffelen. Dankzij de klittenbandsluiting kan de kledij van deze grote, zachte knuffelpop gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden. Extra klerensetjes en poppenaccessoires zijn apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 30 x 8,5 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories