travel friend rammelaar bunny

Zachte rammelaar - Bunny

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ40892

Snoezige konijnenrammelaar van Fabelab. Deze rammelaar is gemaakt van organisch katoen en heeft konijnenoren en een konijnensnoetje.

Leuk vriendje voor je baby om naar te kijken en mee te spelen.

17,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Zachtste en liefste Konijnen Rammelaar om je kindje te entertainen! Ontworpen in Scandinavië door FABELAB.

Het Deense FABELAB wordt geïnspireerd door kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn naast mooi ook nog stuk voor stuk super functioneel, allemaal ontworpen in Scandinavië en gemaakt met liefde!

Afmetingen: 10 x 16 cm

Materiaal: organisch katoen

Afgewerkt met de hand dus er kunnen kleine verschillen per rammelaar te zien zijn.


KleurWit
CollectieAnimal Friends
TypeBabyspeelgoed
DiertjesKonijn
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.030.10.03
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!

product referentie :TFB17 rattle