Zachte slofjes COSYBOTTE cuir

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Leuke - maar vooral super zachte - botjes van Easy Peasy. De Cosybotte botjes zijn gemaakt uit natuurlijke, soepel leder met een binnenkant van schapenwol en hebben een anti-slip zool uit Hevea rubber zodat je kleintje niet kan uitschuiven.

Ideaal voor de koudere dagen van het jaar toch hip voor de dag te komen!

69,00 €

41,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1E1016-3

CollectieCosybotte
TypeSlofjes

De COSYBOTTE Cuir slofjes/botjes van Easy Peasy zijn zacht vanbuiten en vanbinnen. Ze zitten zalig en hebben een ant-slip zool uit natuurlijk Hevea-rubber voor comfort. De flexibele zool geeft het voetje alle ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes.

Beschikbare maten:  20/21 (12-18 maanden), 22/23 (18-24 maanden), 24, 25, 26 en 27

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. Tot slot komen deze schoentjes verpakt in een wondermooie verpakking uit natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181860.16
  • Door Ann D.
  •  de 09/09/2020
Lekker warm
Easy Peasy  of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van dit eco-merk. Elk detail in het proces telt, van design tot productie. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes . Fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.