Zachte speelhanger - Regenboogkat

Staat: Nieuw product

Haba

HAB434

Wat een heerlijk zacht kameraadje voor elke dag en tegelijk een erg leuk cadeautje voor de eerste verjaardag. In dit knuffelzacht boxspeeltje zit een vrolijk piepgeluid, je hangt het makkelijk aan een autostoeltje, speeltrainer, babybox of babybed.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304299

CollectieVoor baby's
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf de geboorte

De zachte speelhanger Regenboogkat van HABA zorgt voor veel plezier! Met zijn bonte kleuren en snoezige gezichtje wordt de kleine kat algauw het favoriete kameraadje. Zo zorgt hij als grijpfiguur aan het autostoeltje of babybed voor een goed humeur, zowel thuis als onderweg.

Materiaal: textiel

Afmetingen: 4 x 11 x 15  cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.