Zachte speelkubus - Woodland

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP373

Zachte bomen, een eekhoorn, een vos in de nacht, blaadjes,... Zoveel te doen en te zien in één grote speelkubus.

Dit zacht babyspeeltje is ontworpen om de ontwikkelende zintuigen van baby's te verrassen met contrastrijke afbeeldingen, textuur, interessante details om te ontdekken en knisper papier.

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG8011

Zachte en hippe speelkubus Woodland komt uit de contrastrijke collectei van Wee Gallery en zorgt voor heel wat speelplezier voor baby's en peuters. Je kan ermee draaien, rollen, gooien, hem bewonderen, aan voelen en zo veel meer.

Afmetingen: 12,5 x 12,5 x 12,5 cm
Materiaal buitenkant: 100% organisch katoen - binnenkant: kubus uit schuim
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek
Herkomst: geproduceerd in India op een duurzame en ethisch verantwoorde manier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414140.105
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.