lampe de poche-projecteur Chien de garde Léo

zaklamp/projector 'Waakhond Waldi'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28169

De zaklamp/projector van HABA is multifunctioneel! Het is een nachtlamp, projectorlamp en klassieke zaklamp in één. De motieven kunnen als...

24,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

De zaklamp/projector van HABA is multifunctioneel! Het is een nachtlamp, projectorlamp en klassieke zaklamp in één. De motieven kunnen als nachtlamp op het plafond geprojecteerd worden. En de zaklampfunctie is leuk wanneer de kids door het donker in het huis hollen. Met zes projectieplaatjes en een bijhorend boekje met een slaapverhaal.

Exclusief batterijen (3x 1.5V AA).
Materiaal: kunststof.
Afmetingen: 15 cm.


Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.28.123.70.229
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301636