1-persoons dekbed - Tennis Pro Light

Staat: Nieuw product

SNURK

SNU063

Tennis is misschien wel een van allerleukste sporten die er is. Je  uitleven op die tennisbal en je tegenstander alle hoeken van de baan laten zien. Ben jij de volgende Serena, Kiki of Steffi? Dan is dit jouw droom dekbed. Game, dekbedovertrek set, match!

Dit zacht en uniek bedlinnen is gemaakt uit biologisch katoen en is meteen een ace dankzij deze super realistische fotoprint.

69,95 €

55,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : tenli140

Uniek 1-persoons bedset met fotoprint Tennis Pro Light uit de collectie van SNURK. De fotoprint van een top tennisster is van uitstekende kwaliteit en staat te pronken op de voorkant, de achterkant is wit.

De volledige SNURK collectie wordt gemaakt in Portugal onder goede werkomstandigheden en het beddengoed is gemaakt van 100% biologisch katoen met Oeko-Tex label. Lief voor de planeet en je huid.

SNURK garandeert een kwalitatief, duurzaam en eerlijk product dat met liefde voor je ontworpen en gemaakt is. 

Afmetingen: 140 x 200/220 cm - incl. kussenssloop 60 x 70 cm - met dubbel doorlopende instopstrook van 60 cm - inclusief instopstrook 240 cm lang
Materiaal: 100% organisch katoen
Wasadvies: Wassen op 30 of 40 graden, kan in de droger
Herkomst: ontworpen in Amsterdam, geproduceerd in Portugal

_

SNURK 'for horizontal living' maakt van slapen en zetelhangen graag een feestje. Met beddengoed, sierkussens en horizontal wear voor jong en oud. De fotoprints die kenmerkend zijn voor het internationaal groeiende label zijn altijd origineel en 'homemade' door de Nederlandse ontwerpers. SNURK werkt met kwalitatieve stoffen en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)