Zalig rugzakje - Zwarte kat

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR477

Meri Meri Halloween (27)

Dit is de perrrrrrfecte accessoire voor mini kattenliefhebbers. H

Het zwarte rugzakje met neon oranje koorden is afgewerkt met oortjes, glitters en een geborduurde poezensnoet. Ideaal om mee te nemen op jouw Halloween snoepjesjacht of gewoon omdat je van poezen houdt en turnles hebt ;-)

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179569

CollectieHalloween
TypeTurn/zwemzakken
KleurZwart

Zwart tasje Zwarte Kat uit de zalige collectie van Meri Meri, vervaardigd uit gevoerd canvas, met lieflijk gestikte details, glinsterende oortjes en heldere handvatten met trekkoord.

Materiaal: zwart canvas - neon oranje handvatten met trekkoord - gestikte elementen met oren van glitterstof

Afmetingen: 31 x 32 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories