Zalig verkleedpak - Ride on flamingo

Staat: Nieuw product

Travis Designs

TRA024

Tover eens een originele verkleedoutfit uit de kast met deze Ride on Flamingo van Travis vertrek je niet alleen naar het verkleedfeest, nee je komt in stijl aan op een roze flamingo. Deze sierlijke vogel - die je gewoon op je schouders hangt - zorgt meteen voor de meest opvallende outfit van het feest.

Ook super leuk om cadeau te doen!

41,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : RFL

PersonageVogel
TypeVerkleedkostuums
KleurRoze

Lekker origineel en zo mooi! Dit funky Ride on Flamingo verkleedpak van Travis heeft roze, blinkende vleugels met kleine lusjes waardoor je je vingers kan steken zodat je echt kan vliegen ;-) Ze draagt een roze fluffy rok. De bek van deze sierlijke vogel is wit en zilver, de ogen zijn prachtig geborduurd en de Flamingo poten in zacht plush hebben wiebelende tenen. De schouderriemen zijn aanpasbaar en er is een velcro sluiting rond de middel voorzien zodat de vogel goed blijft zitten.

Maat: +3

Travis Designs maakt de meest prachtige verkleedkleren die kinderen omtoveren tot hun favoriet personage, doen wegdromen of helemaal opgaan in hun fantasie. De combinatie van klassiekers, uitzonderlijke details en hoge kwaliteit maken dat ze er echt uitspringen. Hun sterkste troeven? Originele outfits en stoere accessoires. Ze hebben kostuums voor kleine peuters, fiere meisjes en stoere jongens van 3 maanden tot 11 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.9
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.