Zalige Bontoy Traveller loopauto met koffertje - Jolie

Staat: Nieuw product

Bontoy

HEB904

Een kinderkoffer waar je gewoon mee door de luchthaven, het station of hotel kan rijden, de Bontoy traveller is niet alleen een stevige koffer in de vorm van een roze hond, je kan het ook simpel en snel ombouwen tot loopauto. Zo wordt reizen met kinderen nog meer een feest!

129,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 700000

Bontoy Traveller loopauto/trolley Jolie is meer dan zomaar speelgoed om op te rijden, het is de beste reisgenoot voor elke avontuurlijke wereldontdekker. De Traveller is eenvoudig om op te rijden en om te dragen en is groot genoeg voor alle spulletjes van je kapoen. Een handig en praktisch cadeau voor je kind zeker plezier zal aan beleven!

  • Wendbaarheid: 360° draaiende wielen van hoogkwalitatief rubber op een kogellager voor een vlotte, zachte en geluidloze besturing.
  • Draagkoffer: Gaan logeren bij oma? Een reis naar het buitenland? De Bontoy traveller volgt je zelfs op het vliegtuig en past dankzij de afneembare handgreep in de meeste compartimenten voor handbagage.
  • Opslag: de buik heeft een inhoud van 17 liter om overal al het favoriete speelgoed van uw kind mee te nemen.
  • Safety first! Bij de ontwikkeling van elk product staat de veiligheid voorop, zonder scherpe randen of punten en gemaakt van niet-giftig plastic voor maximale veiligheid.

Materiaal: kunststof, vrij van nare stoffen - CE label
Afmetingen: 52 x 20 x 36,5 cm
Max belasting: 100 kg

_

Net zoals ouders, is voor BONTOY enkel het allerbeste en meest veilige goed voor je kinderen. Bontoys is een populair merk van ride-on speelgoed van de hoogste kwaliteit. Deze missie, samen met luisteren naar de ervaring en inzichten van ouders, maakt hun speelgoed geliefd over de hele wereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Voor  BONTOY is enkel   het allerbeste en meest veilige goed voor je kinderen. Eigenlijk net zoals je zelf in het leven staat. Bontoy is een populair en kwalitatief merk van ride-on speelgoed van de hoogste kwaliteit. Hun missie? Van Bontoy het meest geliefde speelgoed maken door te luisteren naar de ervaringen en inzichten van ouders. Meegroeiende loopwagentjes voor jouw kids De loopwagentjes groeien mee met je kind en zijn hyper wendbaar. De simpele maar duidelijk herkenbare vormen wekken niet enkel nieuwsgierigheid op, maar stimuleren ook de verbeeldingskracht en fantasie van je kleine kapoen. De investering meer dan waard. Naast de kleurrijke loopauto's hebben we ook kindertrolleys waar je kind op kan rondrijden onderweg naar vakantie of een logeerpartijtje. Hoe handig en vooral leuk is dat?