Zalige crochet rammelaar - Walvis

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP060

Wat een cool - en tegelijk mooi - babyspeeltje is deze gehaakte rammelaar van Hoppa? Een unieke walvis die altijd zin heeft om te spelen.

Deze crochet rammelaar is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen in fair trade ateliers, een prima keuze dus om jouw kleine hartendief heerlijk mee te laten spelen, ontdekken, rammelen, ...

11,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-RT wha

TypeRammelaars
KleurMarine blauw

Gehaakte walvis rammelaar van Hoppa is een heerlijk babyspeeltje voor de allerkleinsten, bovendien is het helemaal gemaakt uit natuurlijke materialen en verkrijgbaar in een hele reeks karakters. Check zeker de rest van de Hoppa collectie.

Materiaal: 100% natuurlijk

Leeftijd: Geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 1,5 jaar.

_

Hoppa brengt ons lieve, handgemaakte knuffelpoppen en babyspeeltjes volledig gemaakt uit natuurlijke materialen. Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje en de natuurlijke materialen zorgen dat je kleintje kan spelen zonder nare stoffen in de buurt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.